Ervaringen

Middels Osteopathie kunnen we veel klachten bij mensen verhelpen of verminderen. Benieuwd naar de resultaten bij anderen?

“Goed behandeld door Daan! Hij is heel kundig en legde in begrijpelijke taal uit wat hij aan het doen was en waarom. Voelde vertrouwd en allerlei vage klachten zijn minder geworden. Thanks!”

– Natascha de Swart

“Daan heeft mij goed geholpen en kijkt verder dan de klacht zelf. Hij legt goed uit wat hij doet en constateert. Zeker een aanrader voor als je langere tijd dezelfde klachten ervaart.”

– Swen Mesken

“Ik had lange tijd last van mijn knie en dacht dat het aan mijn knie lag. Uiteindelijk bij Daan langsgegaan. Hij heeft weer even alles goed losgemaakt. Momenteel geen last meer van mijn knie. Bedankt daan.”

– Stan Vijverberg

“Erg goed geholpen door Daan. Jaren last gehad van darm en nekklachten. Nooit geweten dat deze met elkaar te maken zouden hebben.”

– Anita Vleesenbeek

“Ik loop al 5 jaar met lage rugklachten. Niks heeft geholpen. 3 behandelingen van Daan en nu ben ik klachtenvrij. Daan is heel deskundig, legt alles heel goed uit en neemt de tijd voor je. Heel erg bedankt Daan.”

– Sascha

“Super osteopaat! Ik had heel lang allerlei vage klachten, ik dacht dat deze allemaal los van elkaar stonden. Maar nu weet ik dat het allemaal met elkaar verbonden is. Dankzij deze osteopaat ben ik van mijn klachten af!”

– Dieuwke Gorter

Staat uw klacht er niet bij?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.