Het moest anders en ik kwam tot het besef: “Ik heb maar één lichaam, waar ik zo fit en energiek mogelijk oud mee wil worden.”

Vanuit die gedachte help ik wekelijks zo’n 80 mensen bij het oplossen van hun (chronische) klachten. Door verstoringen en overbelaste punten te behandelen, activeer ik het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Tijdens de behandelingen vertel ik wat ik doe en krijg je wetenschappelijk onderbouwde adviezen, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Niks zweverigs, gewoon hands on, zodat jij weet wat je zelf kan doen om van de klachten af te komen.

“Alle ballen hooghouden lukte mij simpelweg niet meer ”

Fulltime werken, studeren, met vrienden afspreken, iedereen willen pleasen en weinig rusten bleek achteraf mijn recept voor oververmoeidheid. Toen ik door Corona noodgedwongen thuis kwam te zitten van werk, kwam alle vermoeidheid eruit. Het doel in mijn leven was weg. Ik zat letterlijk alleen maar op de bank en voelde mijzelf leeg.

Het kon zo niet langer! Ik wist dat ik geen invloed had op de hele Corona situatie, maar wel dat ik invloed had op mijn eigen leefstijl. En hoe ik mij nu voelde, daar was ik verre van tevreden over. Ik heb maar één lichaam, waar ik zo fit en energiek mogelijk oud mee wil worden.

“Je staat versteld van wat je zelf al kan doen om van klachten af te komen ”

Vanaf dat moment ben ik in actie gekomen en heb ik veel onderzoek gedaan. Ik ben me fitter dan ooit gaan voelen, doordat ik beter ben gaan eten, meer ben gaan rusten en regelmatig ben gaan sporten. De systemen in mijn lichaam kwamen na een tijdje weer in balans.

In die tijd ontdekte ik ook dat ik veel kan behandelen met mijn handen, maar dat er nog veel meer facetten meespelen. Tijdens een behandeling kijk ik daarom niet alleen naar het gebied waar de klacht zich bevindt. Ik kijk naar het totale plaatje en daarin neem ik mijn kennis mee over osteopathie, fysiotherapie, voeding, beweging en mindset. Vaak kan ik de klacht zelf oplossen en merken patiënten daarnaast dat ook hun hoofdpijn of buikpijn minder is geworden of zelfs helemaal is verdwenen.

Afspraak inplannen

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

“Je hoeft niet oké te zijn met pijn”

Tijdens mijn werk als personal trainer, zag ik veel mensen rondlopen met klachten die ik niet kon oplossen. Ik wilde (en wil nog altijd) mensen zo graag helpen, dat ik simpelweg gefrustreerd raak als dit niet lukt. Je hoeft namelijk niet oké te zijn met pijn. En zo bleek hbo-fysiotherapie een logische vervolgstap in mijn loopbaan.

Maar ook hier liep ik weer tegen hetzelfde aan: ik behandelde wel, maar ik zag niet altijd een afname van de klachten. Pas op het moment dat ik in aanraking kwam met osteopathie, ontdekte ik mijn ware passie. Voor mij ging er een hele nieuwe wereld open: er zit veel meer achter een pijn of klacht en hier werd daadwerkelijk naar de onderliggende oorzaak gekeken.

“Binnen 60 minuten inzicht in de oorzaak van jouw klachten”

Mijn drive om mensen te helpen, heeft altijd in mij gezeten en is door de hele Corona periode alleen maar versterkt. Net als de behoefte om jou van jouw (chronische) klachten af te helpen. Tijdens een intake achterhaal ik graag voor jou de oorzaak van deze klachten en maak ik een persoonlijk behandelplan. Dit plan bestaat veelal uit niet meer dan 3 behandelingen met de juiste tussenpozen.

Jouw lichaam kan alles zelf oplossen, maar momenteel is er iets waardoor dit proces verstoord wordt. Als jij er klaar voor bent om van jouw klachten af te komen, dan help ik je hier graag bij.

Vragen

Aarzel dan niet om contact op te nemen.